Ring på: +45 36 70 43 00
hero@hero.dk

Vi tilbyder


Tandhjul til trykkerimaskiner

En trykkerimaskines opbygning med op mod 10 tryksektioner, der trykker hver deres raster af et tryk på de endeløse baner papir, stiller store krav til tandhjulene. Det gælder stort set alle typer trykkerimaskiner, både offset-, flex-, dybtryk- og gravuremaskiner. Det skyldes at tandhjulene skal trække valserne så nøjagtigt og jævnt som muligt for, at trykket bliver så flot og skarpt som muligt.

Rundløb, delinger og tandslør er uhyre vigtige i trykkerimaskiner, og ofte kræves tandhjul i klasse 4 eller 5 DIN 3962 (AGMA 12 or 13). Til sekundær positionering bruges som regel billigere færdigfræsede tandhjul i klasse 7-8 DIN 3962 (AGMA 9 or 10).

Selv efter servomotorernes indtog i trykkeribranchen giver det en lavere omkostning at benytte en mindre servomotor i kombination med et nøjagtigt gear i stedet for én stor og meget dyr servomotor. Samtidig løser det nogle plads- og inertiproblemer. Servomotorernes høje moment ved lave omdrejningstal stiller imidlertid høje krav til styrken af tandhjulene, og en styrkeberegning af tandhjulene er derfor nødvendig. Dette kan vi på Hero Gears også hjælpe med.

Vi har 20 års erfaring med produktion af tandhjul til trykkerimaskiner, og producerer i dag tandhjul fra modul 0,9 (DP 28,22) og større. Også cirkulær pitch (CP) og diametral pitch (DP) tandhjul til formatet kan vi tilbyde.