Ring på: +45 36 70 43 00
hero@hero.dk
Om Hero
Om Hero

Om Hero

content-peter

I 75 år har vi produceret præcisionsdele og tandhjul til nogle af de mest krævende kunder i verden. Sandsynligvis kan vi også løse jeres tandhjulsbehov, så spørg os og lad os se om ikke vi kan finde en god løsning.Peter Schlippe, CEO


Hero Gears A/S er en familieejet virksomhed grundlagt i 1942. Med 85% eksport til Europa, USA og Asien har vi et stort internationalt fokus. Specialet er tandhjul og aksler med høje krav til præcision.

Hos os anser vi vores kunder som langvarige samarbejdspartnere, hvor vi i fællesskab skaber de bedste løsninger til fælles fordel. Vores udgangspunkt er, at hvis vores kunder er konkurrencedygtige, så er det også til vores fordel. Vi sætter en stor ære i at levere de bedste løsninger både teknisk, rådgivningsmæssigt og logistisk.

Det er ikke tomme ord, og beviset findes i vores kundeportefølje. Vores ældste kunde er således fra firmaet startede i 1942, og vi har adskillige kunder fra 1960érne og 1970érne, som stadig køber store mængder tandhjul og aksler fra os.

En del af hemmeligheden ligger i, at vi altid foreslår vores kunder nye løsninger, når disse byder sig. Det kan være nye måder at købe råmaterialer på eller nye fremstillingsmetoder. Måske kræver det en mindre konstruktionsmæssig ændring, og det tager vi så en snak om og diskuterer mulighederne. På den måde står tingene ikke stille, og vi udvikler os sammen med vores kunder.

Vi har tidligere selv produceret fræsemaskiner i større styktal, hvilket man kan læse mere om i afsnittet ”Historie”. Vi ved således om nogen hvor vigtigt det er, at man kan stole på de varer man køber og, at man kan regne med, at de kommer til tiden. Årsagen til at vi i dag producerer tandhjul er netop fordi vores gamle leverandør af tandhjul til fræsemaskinerne ikke kunne leve op til dette.

Lad os se om ikke også vi er det ideelle match til jeres maskiner.
Velkommen til.